Fő ismérveink

  • Megbízhatóság
  • Rugalmasság
  • Precizitás
  • Magas minőség
  • Kitűnő referenciák
  • Sok éves tapasztalat

Célunk, hogy termékeink megfeleljenek a vásárlók széleskörű igényeinek és vevőinket mindig minőségi áruval, pontosan és gyorsan szolgáljunk ki versenyképes áron. Ezt a törekvést támogatja a Budapesti Nagybani piacon található több száraz-és hűtőraktárunk, számos kisteherautóból és egyéb árumozgatást biztosító eszközökből álló gépparkunk, valamint az a közel huszonöt fős csapat, aki munkájával immár 16 éve a Mo-Ha Trade 96’ Kft. fejlődését segíti.

Bemutatkozás

Cégünk a Mo-Ha Trade 96’ Kft 1996-ban kezdte meg működését a Budapesti Nagybani Piacon. Kezdetben az ügyvezető volt egyszemélyben az árubeszerzője, az eladója és a sofőrje is a vállalkozásnak. Az elmúlt évtizedben cégünk jelentős fejlődésen ment keresztül és az akkori kisvállalkozás ma már több eladóval, jelentős gépparkkal és több raktárral is rendelkezik.

Nagykőrösi úti központunkban zöldség-gyümölcs felvásárlással és értékesítéssel foglalkozunk, valamint itteni raktárunkból indítjuk minden nap autóinkat, amelyek a kiszállítást végzik. Termékpalettánkon a hazai őstermelői- és import termékek is megtalálhatóak. Vállalkozásunk kitűnő kapcsolatokkal rendelkezik a külföldi piacokon., mint például Spanyolország, Olaszország, vagy Hollandia. Büszkék vagyunk rá, hogy a piacon vásárló kiskereskedők mellett nagyon sok étteremnek és szállodának is a partnerei lehetünk és számos budapesti nagyobb szállodával több éves jól működő üzleti kapcsolatot ápolunk, kizárólagos beszállítói vagyunk. Minden esetben a lehető legoptimálisabb, a piaci viszonyoknak megfelelő árakon dolgozunk, a legmagasabb elvárásoknak megfelelően.